Pandemia - Pozytywni ludzie - Dojrzała ekipa

Dołącz do nas i spędzaj miło czas :)

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-06-09 08:19:30

Romantico
Administrator
Liczba postów: 1
WindowsChrome 51.0.2704.84

Prezentacja legionu Pandemia

1467784245-^8AF53EE219E2771BC19E9C51071E305A48B31352B0DCF86D35^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Witaj! Z tej strony Romantic!
Skoro tutaj jesteś... Znaczy to, że interesujesz się naszym legionem! - Cieszy mnie to bardzo : )
Zacznijmy od tego, że nasz legion otwarty jest dla każdej osoby, bez względu na:
- Poziom
- Klasę postaci.
- Doświadczenie w grze.
- Ekwipunek

...
Jesteśmy pozytywnie nastawioną ekipą o zdrowym podejściu do gry i dużym poczuciem humoru!
U nas każdy znajdzie swoje miejsce. Nie ważne, czy zaczynasz dopiero grę, a może grałeś/-aś już wcześniej...
Oceniamy cię pod względem charakteru, dystansu do gry i tego, czy zaaklimatyzujesz się u nas.
Jednak zanim przejdziemy do dalszej części prezentacji, to miałbym do ciebie prośbę...

![WAŻNE]! Wiem, że nie zawsze chce się czytać długie wywody i wiele linijek tekstu, lecz chciałbym byś zrobił/-a wyjątek.Zawarte w prezentacji, konkretne i istotne fakty, pomogą ci podjąć decyzje o dołączeniu do legionu. Napisanie prezentacji zajęło mi około 2 godzin. Okaż szacunek do mojej "pracy" i zapoznaj się z nią dokładnie. Dziękuje.

1465304787-Wstep.png
jest legionem, który odbiega od standardowych ekip, choćby ze względu na dojrzałą ekipę, czy zdrowe podejście do gry.
W skład naszego legionu wchodzą głównie osoby po 30 roku życia, dzięki czemu zachowanie ludzi w legionie jest na wysokim poziomie.
Nie spotkasz się u nas z wywyższaniem, wyzywaniem innych graczy, bądź wygórowanymi wymogami. Każdy gra swoim rytmem, nikomu nic się nie karze i chętnie pomagamy początkującym osobom [dblpt])
Nie jest to legion dla "karierowiczów", bądź osób, które chcą się w jakiś sposób wywyższyć..., utożsamiają się z grą.
Tutaj ludzie wchodzą po pracy i chcą miło spędzić czas. Nie organizujemy dziesiątek instancji PvE/PvP - Gdy mamy okazje i możliwość gdzieś pójść, to idziemy - Lecz wszystko w ramach zabawy!

1465305247-wymagamy.png
√ TeamSpeak3 i sprawny mikrofon.
√ Aktywność na TeamSpeak3 ( Grunt, by było cię widać! )
√ Wiek 25 lat + ( Możliwe wyjątki, gdy osoba wykaże się dojrzałością. )
√ Dystans i chęci do gry!
√ Kultura osobista i zaangażowanie w sprawy legionu.

To tyle??? Tak! Nie jesteśmy zbyt wymagający.
Liczy się dla nas charakter. Nie postać!
Oceniamy twoją osobowość. Nie ekwipunek!

1465305495-dlaczego.png
☛ Jedyny legion o tak dojrzałej ekipie!
☛ Najstarszy, aktywny legion na serwerze!
☛ Nie wymagamy stałych godzin logowania! Graj swoim rytmem!
☛ Pomagamy! Trudniejsze misje i doświadczenie w prowadzeniu postaci!
☛ Wzajemny szacunek i zgranie!
☛ Prywatny serwer TeamSpeak3! Wygoda i prywatność!
☛ Bazowanie na ludzkich relacjach i zrozumieniu!
☛ Brak "parcia na szkło"! Nie przyjmujemy "karierowiczów"!
☛ Nie wymagamy konkretnej klasy postaci, ekwipunku, czy lvl!
☛ Wiele kobiet w legionie, co sprawia łagodną atmosferę!

1465306048-papirus.jpg
Zainteresował cię nasz legion? Śmiało! Odezwij się do nas, wybierając jedną z trzech opcji kontaktu:

1. Napisz prywatną wiadomość w grze do jednego z przedstawicieli legionu.
1465305946-zaklinacz.jpg [Romantic]
1465305877-bard.png [Aqiuviu]

2. Wyślij wiadomość na skrzynkę w grze, zawierając w niej informacje:
- Jak długo grasz?
- Co zachęciło cię do dołączenia?
- Jaki jest twój cel w grze?

3. Zarejestruj się na naszym forum i odpowiedz pod prezentacją, zawierając informacje:
-Jak długo grasz?
-Co zachęciło cię do dołączenia?
-Jaki jest twój cel w grze?
- Coś o sobie ( Opcjonalne )

1465305823-panda.png

#2 2016-07-07 19:31:56

Aradielous
Użytkownik
Windows 7Chrome 51.0.2704.103

Odp: Prezentacja legionu Pandemia

-Jak długo grasz?: W AION'a gram od patch'a 4.0 (z przerwami).
-Co zachęciło cię do dołączenia?: "☛ Wzajemny szacunek i zgranie!"
-Jaki jest twój cel w grze?: Szukam stałej ekipy, gdzie będę mógł wreszcie się bawić grą a nie walczyć o uznanie i ekwipunek.
- Coś o sobie ( Opcjonalne ): Patrick, lat 19, Aktualnie założyłem nową postać na Elyosach (wcześniej długi czas pogrywałem na Asmo), Gladiator w tej chwili 44 lv.

#3 2016-08-25 22:37:51

Luthic
Użytkownik
Windows 8.1Firefox 48.0

- Jak długo grasz?- Generalnie moja pierwsza przygoda z Aionem zaczęła się w momencie pojawienia się Polskiego serwera Barus.
Wtedy zacząłem grać łucznikiem i osiągnąłem poziom 65 (wtedy maksymalny). Po jakimś czasie musiałem jednak zrezygnować z regularnej gry
ponieważ założyłem rodzinę a wiadomo, że wtedy świat staje do góry nogami [dblpt]) Niedawno postanowiliśmy z żoną, że wrócimy do gry w której się poznaliśmy i zacząłem grać strzelcem (postanowiłem zacząć na nowej postaci ponieważ chciałem na nowo pojąć mechanikę gry i wszystkie zmiany) Obecnie gram od 2 tygodni  i mam poziom 66 i nadal rośnie [dblpt])
-Co zachęciło cię do dołączenia?- Do dołączenia zachęcił mnie fakt wielu dojrzałych osób w legionie, możliwość komunikacji poprzez ts3 i fakt, że jesteście legionem, w którym będę mógł pograć sobie swoim tempem bez stresu, że jeżeli będę musiał mieć dzień czy dwa przerwy to mnie wywalicie [dblpt]) Jako, że w prezentacji legionu napisaliście, że jesteście już 'wiekowym' legionem liczę na to, że będę mógł liczyć na pomoc w ukierunkowaniu rozwoju postaci gdyż nie ukrywam, że brakuje mi doświadczenia i wiedzy o strzelcach (jak i skilla [dblpt]) ).
-Jaki jest twój cel w grze?- Cel mam chyba taki jak każdy- zbudować swoją postać tak żeby być z niej zadowolonym i mieć przy tym dobrą zabawę.
-Coś o sobie-  Mam na imię Łukasz i obecnie mam 29 lat, mieszkam w trójmieście. Jak można łatwo się domyślić jednym z moich głównych hobby były i są gry [dblpt]) Jestem również miłośnikiem dobrego polskiego kina (np. ukryta prawda, szkoła i w11). Mieszkam w małym mieszkaniu z żoną i dwuletnią córeczką dlatego czasami mogę być niedostępny lub w czasie gry uczynić nagłą ewakuację-nic nie poradzę, nie przełożę gry ponad rodzinę. Ogólnie jestem cichy i spokojny aczkolwiek potrafię wybuchnąć przy spotkaniu z tak zwanym 'pikselowym cwaniactwem'. Wydaję mi się, że jest to spowodowane moim dość długim stażem w grach. Z góry dziękuję za przeczytanie chociaż części z moich wypocin. Pozdrawiam Łukasz.

#4 2016-10-14 21:54:13

olas
Użytkownik
Windows VistaFirefox 49.0

Witam w Aiona gram tak okolo w lat oczywiscie cały czas sam posiadam postac kleryczke obecnie 68 lv interesuje mnie własnie chęc gry z takimi ludzmi jak Wasz legion bo wygląda na to ze Jesteście normalni w podejsciu do nowych graczy jeszcze tej gry tak bardzo nie ogarniam i chcialbym sie już cos nowego dowiedziec bo na instancjach tez słabo u mnie mało byłem.Mam 36 lat i rodzine pracuje gram zawsze wieczorami tak od 18 po 2-3 h dziennie i weekend nieraz dłużej teraz bo zima idzie to wdomu sie siedzi jestem spokojny niesmiały mało rozmowny więc chciał bym poznac cos wiecej o tej grze i nauczyc sie co nieco szczegulnie jak używac kleryczke Pozdrawiam Paweł

#5 2016-12-17 09:25:18

Banshee
Użytkownik
Windows 8Chrome 55.0.2883.87

Podanie Rekrutacyjne do Legionu

-Jak długo grasz? - Gram od 3 dni .
-Co zachęciło cię do dołączenia? - Przeczytałem wszystkie informacje na forum i stwierdziłem iż to jest chyba jedyny legion w który pomaga początkującym graczom oraz można wspólnie pograć .
-Jaki jest twój cel w grze? - Wspólna zabawa.

- Coś o sobie.    Witam mam na imię Szymon. Gram w aion od wczoraj i bardzo mi się spodobała gra .
życie prywatne Kończę studia na profilu psychologia . Lubie porozmawiać ze znajomymi na Teamspeak . Oraz nieraz w weekend dobrze się zabawiać.

#6 2017-01-14 01:58:47

Ania lat 13
Użytkownik
Windows 7Chrome 53.0.2785.143

Jak długo grasz? Dopiero zaczynam grę w aion dokładnie tydzień
Co zachęciło cię do dołączenia? Wzajemny szacunek i zgranie
Jaki jest twój cel w grze? Szukam miłości po rozstaniu z mężem
Coś o sobie?      Mam na imię Aneta lat 43 pracuje jako sekretarka w gimnazjum imienia Jana Pawła II. Mam dwujkę dzieci Tobiasza i Gracjana z którymi gram w aiona. Po rozstaniu z męrzem bardzo się załamałam i nie wychodziłam z domu wiec postanowiłam poszukać miłości w grach.
      Ja gram klerykiem Tobiasz gra zaklinaczem a Gracjan Templariuszem i razem z synami chcieliśmy zrobić tak zwane pt na arenę wspulpracy. Na razie nam to słabo idzie ponieważ nie mamy chęci do gry i szukamy dojrzałych osób do wspulnej gry.
      Mam nadzieje ze pozytywnie rozpatrzycie moja prosbe o dolaczenie do legionu.

Pozdrawiam

Aneta
Gracjan
Tobiasz

Wiadomość dodana po 03 min 06 s:
Zapomniałam dodać ze mam jeszcze curke Anie która ma 13 lat i pisze z jej konta ponieważ nie umiem założyć swojego

#7 2017-01-14 18:47:10

Kamilb
Użytkownik
Windows 7Chrome 55.0.2883.87

Witam . Mam na imię Kamil. 32 latka. W aiona gralem okolo 7 lat, taka mala ucieczka od rzeczywistosci. Piszę do was poniewaz interesuje mnie gra z huorem oraz pomoc doswiadzczonych graczy w objasnieniu systemu gry 65-75 . Swoja przygode zakonczylem na update 4.5 wiec jestem daleko w tyle, posiadam tez nowe konto iz nie planowalem powrotu do gry (rodzina synek, sami rozumiecie). Gram typowo dla zabawy. Gralem sinem smem rangerem teraz gladem , mainem byl sorc jego chyba najlepiej mi sie ogarnialo. Ts 3 podstawa czy w grze czy nawet po za nia [dblpt]) pomagalem The one w rozwoju Shield,podobala mi sie stara ekipa i ich podejscie nie tylko do samej gry,  nie jestem typem prowadzacego , wole sluchac. Pozdrawiam.    Milej gry

Wiadomość dodana po 14 min 21 s:
Ps. chwilowo nie kupowalem gp  z uwagi na brak wbitego lvlu wiec wiadomosc w grze niestety nie dotrze

#8 2017-01-18 12:43:52

Ricoshette
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows XPFirefox 50.0

-Jak długo grasz: 4 dni
-Co zachęciło cię do dołączenia: Poznawanie nowych ludzi.
-Jaki jest twój cel w grze: Odkrywanie świata Aion
- Coś o sobie: Dawid. Lat 25, Słucham dużo muzyki, oglądanie filmów ( i anime [dblpt]P) Lubię podróżować, a jak nie mam motywacji to dużo śpię.

#9 2017-01-20 01:41:22

Ricoshette
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows XPFirefox 50.0

Ze względu na odrzucenie mej prośby o dołączenie do legionu, proszę o usunięcie mnie z forum.

#10 2017-02-17 18:47:20

wtopa
Użytkownik
Windows 7Firefox 51.0

Witam.Chciałbym dołączyć do Pandemii,jeśli jest taka możliwość.W Aiona grałem od początku istnienia ang. serv do patcha 4.6.Chcę zacząć na nowo ale się gubię w tym wszystkim.
Za dużo nowych rzeczy naraz,dlatego poszukuje dojrzałego i doświadczonego legionu który pomoże mi to trochę ogarnąć,jakieś instancje i przymknie oko na moją frekwencję w grze,ponieważ mam rodzinę i pracuje.
Mam 37 lat mieszkam w okolicy Krakowa ,obecnie na urlopie,w trakcie remontu mieszkania.Mój nick w grze "Ropare"Pozdrawiam

#11 2017-02-22 20:58:35

Priscus
Użytkownik
Windows 8Chrome 56.0.2924.87

Witam,
- w Aion'a gram dosłownie od bodajże niecałego tygodnia. Nie określę dokładnie gdyż przez codzienne obowiązki i prace nie ogarniam czasu, który umyka niczym woda z odkręconego kranu. Nie posiadam doświadczenia w tej grze, próbuje odnaleźć się w tym nowym świecie, do którego przyszedłem z L2, w którym spędziłem kiiiilka latek podczas których widziałem wiele upadków i powstań ludu i klanów obecnych w tamtym świecie
- do dołączenia zachęca mnie podejście do gry, piękne głosy kobiet na TS'ie (źródło - YT), chęć oderwania się od problemów, szarej rzeczywistości i stanięcie po jasnej stronie mocy
- moim celem w grze jest poznanie nowych ludzi, dobra zabawa, czasami pogaduszki, pobieganie i pozabijanie różnych stworzeń myśląc, że są to ludzie z ul. Wiejskiej (nie jestem z warszawki)
- skoro ostatnia pozycja jest opcjonalna, to napiszę... nie stary, nie młody, nie piękny i nie brzydki [sred]) Piotr z warmii i mazur, miło mi i dziękuje za chwilę wysłuchania, bądź przeczytania - jak kto woli [sred])

#12 2017-04-28 21:42:00

Aradiia
Użytkownik
MacintoshSafari 602.1

Hej, mam na imię Klaudia, mam 22 lata.  W Aiona gram od jakiś 2 dni, nie mam za dużo czasu wolnego wiec nie siedzę nałogowo przy grze, przeważnie można mnie spotkać na weekendy. Nie posiadam żadnego doświadczenia w tej grze, ale w tego typu gry już grywałam wiec myśle że szybko ogarnę [sred]) ogłoszenie o rekrutacji do legionu zobaczyłam na czacie, wiec w pewnym sensie spadliście mi z nieba, bo naprawdę chęć pomocy ze strony napotkanych przeze mnie ludzi była znikoma [sred]) chciałabym lepiej poznać gierkę i spędzać miło czas grając z ogarniętymi i kulturalnymi ludźmi, którym nie w głowie wściekła rywalizacja i przekleństwa. Fajne jest to ze nie wymagacie codziennej obecności w grze, przecież każdy  ma swoje życie osobiste [sred]) z ts korzystałam już wcześniej wiec z tym tez problemu raczej nie będzie [dblpt])
Mam nadzieje że rozpatrzycie moją prośbę pozytywnie [sred])

#13 2017-05-26 19:56:42

Millaagros
Użytkownik
Windows 8.1Opera 45.0.2552.812

W Aiona gram od nowa od niecalego miesiaca. Wczesniej gralem ze dwa lata na Spatalosie, przerwalem w okolicach end gamowej postaci w Iggnison.
Mam 39 lat pracuje a gram dla zabicia czasu.

#14 2017-08-12 13:32:52

Himeneesan
Użytkownik
WindowsChrome 60.0.3112.90

Witam [dblpt]). Krótko zwięźle i na temat [dblpt]D. Mam na imię Lena, mam 28 lat, pracuję i wychowuję małego diabełka [dblpt]P. To nie pierwsza przygoda z Aionem gdyż grałam ponad rok na Barusie i niestety musiałam zarzucić grę na jakiś czas. Od kilku dni zaczełam grać ponownie i szukam Legionu z którym zwiążę się na stałe gdyż Pandemia poprzednio była moim domem [dblpt]D. Nie powiem jaki był nick xD. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.

#15 2017-12-23 02:48:32

Paweł
Użytkownik
Windows 7Chrome 63.0.3239.84

-Jak długo grasz? W Aiona jakieś 3 tygodnie
-Co zachęciło cię do dołączenia? Niewiele stron z rekrutacją znalazłem, no i przekonało mnie Wasze podejście
-Jaki jest twój cel w grze? Dobrze się bawić
- Coś o sobie ( Opcjonalne ) Gram długo i lubię to [dblpt]), ale w życiu wiele się zmieniło od czasu liceum (16 lat) i czasu jest sporo mniej. Praca, rodzina. Mam nadzieję, że nadal działacie [sred])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot